Bescherming met hardwarevirtualisatie inschakelen

Zo schakelt u de bescherming met hardwarevirtualisatie in:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik De knop Instellingen onder in het hoofdvenster.

Dit opent het venster Instellingen.

3. Ga nar Privacy-instellingenVeilige gegevensinvoer.
  4. Schakel het selectievakje Gebruik hardwarevirtualisatie indien beschikbaar in. Dit selectievakje wordt alleen weergegeven als het programma is geïnstalleerd op een computer met een 64-bits versie van Windows 8, Windows 8.1 of Windows 10.
  5. Schakel het selectievakje Gebruik geavanceerde functies van hardwarevirtualisatie in als u de hardwarevirtualisatie wilt inschakelen bij de opstart van het besturingssysteem.

Als hardwarevirtualisatie is uitgeschakeld op de computer, wordt de bescherming met hardwarevirtualisatie uitgeschakeld.

Naar boven